کارورزی سرا

کارورزی سرا بزرگترین بانک کارورزی فرهنگیان | اقدام پژوهی | کنش پزوهی | گزارشات تخصصی | طرح درس | کاورزی ۱ | کارورزی ۲ | کارورزی ۳ | کارورزی ۴

کارورزی سرا

کارورزی سرا بزرگترین بانک کارورزی فرهنگیان | اقدام پژوهی | کنش پزوهی | گزارشات تخصصی | طرح درس | کاورزی ۱ | کارورزی ۲ | کارورزی ۳ | کارورزی ۴

دانلود پایان نامه بهای تمام شده عسل

hamed rezai | جمعه, ۲۰ آذر ۱۳۹۴، ۰۴:۲۹ ب.ظ | ۰ نظر

دانلود پایان نامه

بهای تمام شده عسل

مختصری درباره پایان نامه :

عسل را زنبور عسل از شهد گیاهان مختلف با غلیظ کردن آن درست می کند . مقدار آب شهد گلها معمولاً ۲۵ تا ۸۰ درصد است . شهد به وسیله غده یا غده های مخصوصی که معمولاً در ته گل ها می باشد تولید وترشح می شود . هدف گیاه از این کار جذب حشرات به شهد به منظورعمل گرده افشانی و تولید بذر یا میوه می باشد . زنبور این شهد را از روی گل ها با استفاده از خرطوم خود جمع آوری کرده و در داخل کیسه­ی مخصوصی که در بدنش قرار دارد ( معده ذخیره عسل) و فقط برای جمع آوری و ذخیره شهد درست شده به طور موقت انبار می کند . وقتی که محتوی کیسه به حدود ۴۰ میلی گرم رسید زنبور گلها را رها و راه کندو را در پیش می گیرد . در بین راه مقداری دیاستاز که در جداره همین کیسه تهیه می شود به داخل شهد ترشح می شود . زنبور مقداری از آب شهد را از راه جداره کیسه عسلی جذب بدنش نموده و به کمک کلیه دفع می کند . زنبور وقتی که وارد کندو شد شهد را در داخل سلول های مومی کندو ذخیره می نماید . هنگام شب که دیگر زنبور ها قادر به خارج شدن از کندو نیستند با خرطوم خود آن را دوباره به کیسه عسلی برده و با آنزیم هایی که از جداره کیسه عسلی به عسل می افزاید قند های مرکب را شکسته و به قند یک کربنی تبدیل می کند و آب آن را جذب بدنش می کند . این کار در شب بارها انجام می شود تا شهد غلیظ شده و مقدار آب آن به ۱۳ الی ۱۸ درصد رسیده و با افزوده شدن دیاستاز و شکستن قند ها ماده ای شیرین و خوشمزه تولید شود . به این ماده حالا عسل می گویند . زنبور ها پس از پر کردن هر سلول از عسل با لایه ای از موم سر سلول را می بندند تا برای زمستان گذرانی از آن استفاده کند.






:: برچسب ها : دانلود پایان نامه بهای تمام شده عسل , بهای تمام شده عسل , پایان نامه بهای تمام شده عسل , دانلود پایان نامه رشته حسابداری , دانلود پایان نامه رشته برق , رشته حسابداری ,

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی