دانلود پایان نامه بهای تمام شده عسل
دانلود پایان نامه
بهای تمام شده عسل
مختصری درباره پایان نامه :
عسل را زنبور عسل از شهد گیاهان مختلف با غلیظ کردن آن درست می کند . مقدار آب شهد گلها معمولاً ۲۵ تا ۸۰ درصد است . شهد به وسیله غده یا غده های مخصوصی که معمولاً در ته گل ها می باشد تولید وترشح می شود . هدف گیاه از این کار جذب حشرات به شهد به منظورعمل گرده افشانی و تولید بذر یا میوه می باشد . زنبور این شهد را از روی گل ها با استفاده از خرطوم خود جمع آوری کرده و در داخل کیسهی مخصوصی که در بدنش قرار دارد ( معده ذخیره عسل) و فقط برای جمع آوری و ذخیره شهد درست شده به طور موقت انبار می کند . وقتی که محتوی کیسه به حدود ۴۰ میلی گرم رسید زنبور گلها را رها و راه کندو را در پیش می گیرد . در بین راه مقداری دیاستاز که در جداره همین کیسه تهیه می شود به داخل شهد ترشح می شود . زنبور مقداری از آب شهد را از راه جداره کیسه عسلی جذب بدنش نموده و به کمک کلیه دفع می کند . زنبور وقتی که وارد کندو شد شهد را در داخل سلول های مومی کندو ذخیره می نماید . هنگام شب که دیگر زنبور ها قادر به خارج شدن از کندو نیستند با خرطوم خود آن را دوباره به کیسه عسلی برده و با آنزیم هایی که از جداره کیسه عسلی به عسل می افزاید قند های مرکب را شکسته و به قند یک کربنی تبدیل می کند و آب آن را جذب بدنش می کند . این کار در شب بارها انجام می شود تا شهد غلیظ شده و مقدار آب آن به ۱۳ الی ۱۸ درصد رسیده و با افزوده شدن دیاستاز و شکستن قند ها ماده ای شیرین و خوشمزه تولید شود . به این ماده حالا عسل می گویند . زنبور ها پس از پر کردن هر سلول از عسل با لایه ای از موم سر سلول را می بندند تا برای زمستان گذرانی از آن استفاده کند.
:: برچسب ها : دانلود پایان نامه بهای تمام شده عسل , بهای تمام شده عسل , پایان نامه بهای تمام شده عسل , دانلود پایان نامه رشته حسابداری , دانلود پایان نامه رشته برق , رشته حسابداری ,
- ۰ نظر
- ۲۰ آذر ۹۴ ، ۱۶:۲۹